Hizbullah Lideri Nasrallah, yeni bir savas cikmasi durumunda bu sefer Israil'in kuzeyine degil, direk ulkenin baskenti Tel Aviv'e saldiracagini soyledi.
Lubnan'da yayimlanan Al Ahbar Gazetesi'nin haberine gore Hizbullah lideri Nasrallah, Israil'in yeniden saldirmasi durumunda cok sert karsilik vereceklerini belirterek, bu sefer Israil'in baskenti Tel Aviv'e girecegini ifade etti.
Ote yandan Hizbullah'in gectigimiz gunlerde dort uyesini Israil lehine casusluk yaptiklari iddiasiyla tutukladigi bildirildi. Bu kisilerin Hizbullah lideri Nasrallah'in ust duzey toplantilarinda alinan kararlari MOSSAD ve CIA'ya servis ettikleri one suruluyor.
Hizbullah'tan yapilan aciklamada Hizbullah'in guclu bir orgut oldugu ve meseleleri kendi icerisinde hallettigi ifade edildi.
Israil'de yayimlanan Jerusalem Post ise Hizbullah'in tutukladigi kisilerden birinin Hariri suikasti ile ilgili BM Ozel mahkemesinde gorulen davada taniklik edecegini one surdu.
Ortadoğu
21 Ekim 2011 - 23:44
Nasrallah: Tel Aviv'e de gireriz
Hizbullah Lideri Nasrallah, Israil'in yeniden saldirmasi durumunda Tel Aviv'e gireceklerini soyledi. Hizbullah Lideri Nasrallah, yeni bir savas cikmasi durumunda bu sefer Israil'in kuzeyine degil, direk ulkenin baskenti Tel Aviv'e saldiracagini soyledi
Ortadoğu
21 Ekim 2011 - 23:44
İlginizi Çekebilir















