Kacirilan Estonyali 7 turistten biri, www.4share.com adresli internet sitesinde yayimlanan 46 saniyelik videoda, "Bugun 16 Mayis 2011. 54 gundur gozaltindayiz. Bu bizim icin gercekten zor, cok yorulduk ve buyuk tehlikedeyiz" dedi.
Sakalli oldugu gorulen rehine, sunlari soyledi: "Ailelerimizden ve bizi taniyan herkesten, Estonya hukumetine bu cezaevinden kurtulmamiza yardim etmesi icin baski yapmalarini istiyoruz." Rehine, Estonya hukumetinin kendilerini terk ettigini, kendilerine daha fazla yardim etmek istemedigini one surdu.
Lubnanli yetkililer, Estonyali turistlerin mart ayinda kacirilmasi olayinda 11 kisiyi suclamisti.
Turistlerin kacirilmasiyla ilgili kosullar ve nerede olduklari bilinmezken, Lubnan basini kacirilan 7 Estonyalinin Suriye'de olabileceklerini yazmisti.
Estonya Disisleri Bakani Urmas Paet'in, turistlerin serbest birakilmasini saglamak icin cesitli Arap hukumetleriyle temaslarda bulundugu belirtiliyor.
Dunyabulteni
Ortadoğu
21 Mayıs 2011 - 06:55
Lubnan'da kacirilan turistler: Tehlikedeyiz!
Lubnan'da kacirilan Estonyali turistler, hayatlarinin tehlikede oldugunu belirterek yardim istediler. Kacirilan Estonyali 7 turistten biri, www
Ortadoğu
21 Mayıs 2011 - 06:55
İlginizi Çekebilir















