Baltik Denizi acik hava fotograf sergisi, Helsinki ile beraber Rusya'nin Petersburg sehrinde de acildi. Baltik Denizi havzasinda onemli sehir merkezlerini sirayla dolasacak sergiye milyonlarca izleyici bekleniyor.
Konunun uzmanlari ve yetkililer Baltik Denizi havzasinda 9 kiyi ve 14 havza ulkeye bagli 90 milyon insanin yasadigini ifade ediyor. Fotograf sergisinin bu 9 ulkede tur kapsaminda sergi acacagi hedef sehirlerin Helsinki, Petersburg, Tallin, Stokholm, Kopenhag, Hamburg, Varsova, Vilnius ve Riga oldugu bildirildi.
Uzmanlar, Baltik denizinin Dunya'nin en kirli denizi oldugunu ve bunun icin dikkatleri bu denize cekmek istediklerini acikladilar. Bir an once gerekli tedbirler alinmazsa 9 kiyi sehri ve 14 havza ulkesinin bundan olumsuz etkilenecegi bildirildi.
Dünya
19 Mayıs 2012 - 08:20
Helsinki'de Baltik Denizi acik hava fotograf sergisi
Baltik Denizi acik hava fotograf sergisi, Helsinki ile beraber Rusya'nin Petersburg sehrinde de acildi. Baltik Denizi havzasinda onemli sehir merkezlerini sirayla dolasacak sergiye milyonlarca izleyici bekleniyor
Dünya
19 Mayıs 2012 - 08:20
İlginizi Çekebilir
















