Turkiye'deki yabanci kadin diplomatlar ve diplomat esleriyle zaman zaman bir araya gelen Hayrunnisa Gul, yarin daha genis kapsamli bir bulusma gerceklestirecek. Cankaya Kosku'nde verilecek ogle yemegine Turkiye'deki kadin buyukelciler, buyukelci esleri ve AB, BM gibi uluslararasi kuruluslarin kadin temsilcileri davet edildi. Ancak, Fransa Senatosu'nun Ermeni iddialarina iliskin yasayi onaylamasina tepki olarak, Fransa'nin Ankara Buyukelcisi Laurent Bili'nin esi Sabine Bili yemege davet edilmedi.
Basina kapali gerceklesecek ve yaklasik 90 kisinin davetli oldugu yemekte Hayrunnisa Gul'un, konuklara hitaben yapacagi selamlama konusmasinin ardindan yemege gecilecek.
AA
Dünya
25 Ocak 2012 - 15:30
Fransa'ya bir tepki de 'first lady'den...
Turkiye'deki yabanci kadin diplomatlar ve diplomat esleriyle zaman zaman bir araya gelen Hayrunnisa Gul, yarin daha genis kapsamli bir bulusma gerceklestirecek. Cankaya Kosku'nde verilecek ogle yemegine Turkiye'deki kadin buyukelciler, buyukelci esleri ve AB, BM gibi uluslararasi kuruluslarin kadin temsilcileri davet edildi
Dünya
25 Ocak 2012 - 15:30
İlginizi Çekebilir
















