Basbakan Recep Tayyip Erdogan, ''Turkiye olarak su anda AB'ne uyelik kararliligimizi ilk gunku gibi muhafaza ediyoruz. Biz uzerimize duseni fazlasiyla yerine getiriyor, muktesebata uyum noktasinda vazifemizi yapiyoruz. Ancak AB icinde kimi ulkelerin tamamen ic siyasi saiklerle onumuze cikardigi engeller, acikcasi bu noktada bizimde milletimizinde sevkini heyecanini hedef aliyor'' dedi.
Basbakan Erdogan, Sheraton Otel'de duzenlenen Avrupa Odulu Kazanan Kentler Birligi 2011 Yili Genel Kurulu ve Genclik Komitesi Toplantisinda yaptigi konusmada, Avrupa Odulu Kazanan Kentler Birligi Genel Kurulu ve Genclik Komitesi Toplantisina basarilar diledi.
''Biz, 3 Ekim 2005'te AB ile katilim muzakarelerine, Kopenag kriterlerini karsilamis bir ulke olarak basladik'' diyen Basbakan Erdogan, soyle konustu:
''2005 yili sonundan itibaren bir yandan muzakereleri yuruttuk, bir yandan da reformlarimizi kararlilikla gerceklestirdik.Turkiye
Türkiye
06 Mayıs 2011 - 10:48
Erdogan'dan net mesaj: Kimi ulkeler...
Basbakan Recep Tayyip Erdogan, AB'ye iliskin carpici bir aciklamada bulundu. Basbakan Recep Tayyip Erdogan, ''Turkiye olarak su anda AB'ne uyelik kararliligimizi ilk gunku gibi muhafaza ediyoruz
Türkiye
06 Mayıs 2011 - 10:48
İlginizi Çekebilir

















