Buyuk Birlik Partisi (BBP) Genel Baskani Mustafa Destici, Kayseri Buyuksehir Belediye Baskani Mehmet Ozhaseki'yi makaminda ziyaret etti. Ziyarette Sivas Belediye Baskani Dogan Urgup de hazir bulundu.
Ziyaret esnasinda bir konusma yapan Buyuksehir Belediye Baskani Mehmet Ozhaseki "Anadolu?da Sivas gibi, Antep gibi, belki Erzurum gibi sehirler biraz daha buyuyup cevrenin merkezi olmasinda fayda var. En azindan buyuksehirlere gocu onledigi gibi bu sehirlerde daha da buyuyerek hayatin devam ettirilip de bu sehirlerde sadece maddi gelisimine degil manevi gelisimine de farkli oluyor." dedi.
Baskan Ozhaseki'nin konusmalarinin ardindan bir konusma yapan Genel Baskan Mustafa Destici de ?Kayseri o anlamda gorevini yapan illerimizden, goc veren degil de goc alan bir konumda. O anlamda sahsinizda buyuk katkisi var. Allah razi olsun. Gercekten bolgenin kalkinmasinda gelismesinde yani sehircilik ve plancilik anlaminda Kayseri marka sehir oldugunu soyleyebiliriz." seklinde konustu.
Ziyaretin sonunda Baskan Ozhaseki Buyuk Birlik Partisi Genel Baskani Mustafa Destici'ye gunun anisina Turk motifleriyle bezeli ibrik hediye etti.
Politika
21 Nisan 2012 - 13:18
BBP Genel Baskani Destici, Baskan Ozhaseki?yi ziyaret etti
Buyuk Birlik Partisi (BBP) Genel Baskani Mustafa Destici, Kayseri Buyuksehir Belediye Baskani Mehmet Ozhaseki'yi makaminda ziyaret etti. Ziyarette Sivas Belediye Baskani Dogan Urgup de hazir bulundu
Politika
21 Nisan 2012 - 13:18
İlginizi Çekebilir

















