Afganistan ? Pakistan sinir kapisina yakin bolge olan Miran Sah da, ABD'ye ait insansiz hava araciyla bir eve duzenlenen saldirida olenlerin sayisi 20'ye yukseldi.
Asiretlerin yasadigi bolgeye insansiz hava saldirinda yine Pakistan?dan izin alinmadan yapildigi bildirildi. ABD yaptigi saldirinin gerekceni teroru durdurmak olarak acikladi.
Taliban ve El Kaide uyelerinin yogunlukla bulundugu iddia edilen Miran Sah'in dogusundaki bir eve duzenlenen saldirida olenler arasinda Taliban uyelerinin yani sira Arap ve Ozbek uyruklu kisilerin de oldugunu belirtti.
ABD'ye ait insansiz hava araci, Pakistan'in Afganistan sinirinda Miran Sah yakinindaki bir eve sabaha karsi iki fuze firlatti. Gun agardiginda olay yerin gelen vatandaslar ABD?yi protesto etti.
Pakistan devleti de yapilan saldiriyi kinadi ve ABD?nin kendi topraklarinda izinsiz faaliyetlerinin hosnutsuzluk ve guvensizlik verdigini bildirdiler.
Timeturk
Dünya
10 Ağustos 2011 - 10:19
ABD, Pakistan?da 20 kisiyi oldurdu!
ABD yine Pakistan'i insansiz hava araci ile vurdu. Afganistan ? Pakistan sinir kapisina yakin bolge olan Miran Sah da, ABD'ye ait insansiz hava araciyla bir eve duzenlenen saldirida olenlerin sayisi 20'ye yukseldi
Dünya
10 Ağustos 2011 - 10:19
İlginizi Çekebilir
















