Şam'da Genelkurmay Başkanlığı binası yakınında patlama
Suriye'nin başkenti Şam'da Genelkurmay Başkanlığı yakınında yeni bir patlamanın meydana geldiği belirtildi. Patlamada ölü yada yaralı konusunda bir bilgi verilmedi.Suriyeli muhalifler Şam'da Genelkurmay başkanlığı binasının yanı sıra Suriye resmi televizyon binasının bulunduğu Emeviye Meydanı'nda büyük çapta patlamanın meydana geldiğini duyurdu. Pa
Suriye'nin başkenti Şam'da Genelkurmay Başkanlığı yakınında yeni bir patlamanın meydana geldiği belirtildi. Patlamada ölü yada yaralı konusunda bir bilgi verilmedi.
Suriyeli muhalifler Şam'da Genelkurmay başkanlığı binasının yanı sıra Suriye resmi televizyon binasının bulunduğu Emeviye Meydanı'nda büyük çapta patlamanın meydana geldiğini duyurdu. Patlama sonrasında ölü ve yarala olup olmadığı konusunda bir bilgi verilmezken olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiyenin gittiği belirtildi. Meydana giden tüm yolların ise ulaşıma kapıtıldığı kaydedildi.
Genelkurmay Başkanlığı binası yakınında iki gün önce patlama meydana gelmiş, 4 güvenlik mensubu ölmüştü. Saldırıyı Özgür Suriye Ordusu'na bağlı Ahfad-ı Resul Tugayı üstlenmişti. CİHAN