Mersin İdmanyurdu Giray Bulak ile prensipte anlaştı
Spor Toto Süper Liginde mücadele eden Mersin İdmanyurdu'nun, teknik direktör olarak Trabzonspor'un Genel Menajeri Giray Bulak ile anlaştığı bildirildi.Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, Nurullah Sağlam'ın takımdan ayrılmasının ardından yeni teknik direktör arayışlarına girdiklerini belirtti. Bir kaç teknik adamla görüşmelerinin ardında
Spor Toto Süper Liginde mücadele eden Mersin İdmanyurdu'nun, teknik direktör olarak Trabzonspor'un Genel Menajeri Giray Bulak ile anlaştığı bildirildi.
Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, Nurullah Sağlam'ın takımdan ayrılmasının ardından yeni teknik direktör arayışlarına girdiklerini belirtti. Bir kaç teknik adamla görüşmelerinin ardından bir süredir görüştükleri Trabzonspor'un Genel Menajeri Giray Bulak ile prensipte anlaşmaya vardıklarını ifade eden Kahramanlı, "Yarın 1.5 yıllık sözleşmeyi imzalamayı planlıyoruz." dedi.
CİHAN