Kıymetli maden piyasasının teknolojik yüzü AgaKulche, yatırımda en güvenli digital çözüm ortağınız!

Türkiye'de 20 yılı aşkın bir süredir uluslararası alanda kıymetli maden ticareti ve distribütörlüğü yapan AgaBullion, yerel ve küresel pazarlarda 25 yıldan fazla, kıymetli maden endüstrisi deneyimine sahip uzman ve lider profesyonellerden oluşan ekibiyle, toptan satış piyasasının önde gelen şirketleri arasında yer alıyor.     


AgaBullion, yerelden küresel pazarlara kadar tüm kıymetli maden tedarik zincirinde benzersiz bir uzmanlığa ve deneyime sahiptir. Bu tecrübesini kullanarak perakende tarafta da direk tüketicilerin her türlü kıymetli maden yatırım ihtiyacını karşılamak hedefiyle kurulan AgaKulche markası, Tek çatı altında herkesin uygun fiyatlı, kullanışlı ve yönetilebilir bir şekilde tek tıkla kıymetli madenlere yatırım yapmasını sağlıyor.


Her bütçeye uygun AgaKulche trade marklı Borsa İstanbul tarafından akredite edilmiş IKO güvenceli ve sertifikalı külçe altın, gümüş ve madeni paralardan oluşan geniş ürün yelpazesi, 7/24 çevrimiçi internet sitesi ve mobil uygulamasından sipariş ile güvenli ve hızlı teslimat hizmetleriyle bütün müşterilerinin tek bir çatı altında ekonomik, rahat ve yönetilebilir bir şekilde kıymetli maden yatırımı yapmasına imkân tanıyor.


Türkiye'de uluslararası yasal paraların ve LBMA akreditasyonuna sahip uluslararası rafinerilerin altın ve gümüş ürünlerinin perakende satışını yapan tek çevrimiçi platformdur. Dünyanın önde gelen kıymetli madeni para üreticilerinden biri olan CzechMint'in yüksek kaliteli ve yenilikçi ürünleri, sınırlı sayıda basılan sikke ve farklı boyutlarda kolleksiyonluk ve hediyelik paralar sadace AgaKulche portföyünde yer alıyor.


Dünyanın en eski ve en güvenilir üreticileri arasında yer alan İngiliz Kraliyet Darphanesi’nin ürünlerinin Türkiye'deki tek distribütörü de yine AgaKulcheDistribütörlük anlaşması kapsamında Türkiye’de öncelikli olarak, Kraliyet Darphanesi’nin 2022 Aralık ayında tanıttığı, Kral III. Charles'ın resmi portresini taşıyan ilk koleksiyon olan 2023 Britannia hatıra koleksiyonu satışta yer alıyor. İngiltere madeni para setinin parçası olarak sınırlı sayıda üretilen ve kısa sürede dünyanın en çok aranan madeni para tasarımlarından biri haline gelen hatıra parası, İngilizlerin denizcilik kökenlerinden ilham alınarak JonathanOlliffe tarafından tasarlandı.


AgaKulche, kıymetli maden yatırım ürünlerinin yanı sıra tüketicilerin zevklerine uygun takılar, alyanslar, saatler de sunmaya başladı. Evlilik yolunda ilerlerken bütçelerine ve tarzlarına uygun birlikteliklerinin sembolü olan alyanslarını, farklı renk, tasarım, model ve diledikleri kıymetli maden içinden seçebilirler.


Ürün portföyünde saatler de öne çıkıyor. Dünyaca ünlü Seiko saatlerin en seçkin modelleri müşterilerin beğenisine sunuluyor. Yurtdışından özel olarak getirtilmiş ve piyasada sınırlı sayıda bulunan modeller en uygun fiyatlarla tarzını öne çıkarmak isteyenler tarafından tercih ediliyor.

agakulche agabullion