KCK: Saldırı Türk gladyosu tarafından yapıldı

Terör örgütü PKK'nın bir üst yapılanması olan KCK (Kürdistan Topluluklar Birliği), tarafından yapılan açıklamada, Paris'teki saldırı ile ilgili Türkiye suçlandı.Açıklamada terör örgütü PKK kurucularından Sakine Cansız ile birlikte Fidan Doğan ve Leyla Söylemez'in Paris'te öldürülmesi, "Türk gladyosunun işi" olduğu iddia edildi.Eylemin planlı ve ust

Terör örgütü PKK'nın bir üst yapılanması olan KCK (Kürdistan Topluluklar Birliği), tarafından yapılan açıklamada, Paris'teki saldırı ile ilgili Türkiye suçlandı.
Açıklamada terör örgütü PKK kurucularından Sakine Cansız ile birlikte Fidan Doğan ve Leyla Söylemez'in Paris'te öldürülmesi, "Türk gladyosunun işi" olduğu iddia edildi.
Eylemin planlı ve ustaca yapıldığının vurgulandığı açıklamada, "Sakine yoldaşımız bilinçli olarak hedeflenmiş, bu katliam örgütlü, planlı ve çok ustaca gerçekleştirilmiştir. Olayın gerçekleşme biçiminden, bu katliamın uluslararası düzeyde profesyonel güçler tarafından gerçekleşmiş bir katliam olduğu anlaşılmaktadır. Açık ki bu katliamı gerçekleştirenler, önderliğimiz tarafından gerçekleştirilen yeni sürecin gelişmesini ve Kürt sorununun çözüme kavuşmasını istemeyen kesimlerdir."denildi.
CİHAN