Kazandıkları maçın yeniden oynanması için başvurdular
Bulgaristan'da geçen sezonun şampiyonu Razgrad Ludovorets, geçen hafta 1-0 kazandıkları Botev Plovdiv maçının tekrar oynanması talebinde bulundu. Ludogorets, hakem tarafından kayırıldığı iddiaları üzerine maçın tekrarı için Bulgar Futbol Fedarasyonu'na müracaat etti. Plovdiv kulübü maçta bir penaltılarının verilmediği ve attıkları bir golün geçersi
Bulgaristan'da geçen sezonun şampiyonu Razgrad Ludovorets, geçen hafta 1-0 kazandıkları Botev Plovdiv maçının tekrar oynanması talebinde bulundu.
Ludogorets, hakem tarafından kayırıldığı iddiaları üzerine maçın tekrarı için Bulgar Futbol Fedarasyonu'na müracaat etti. Plovdiv kulübü maçta bir penaltılarının verilmediği ve attıkları bir golün geçersiz sayılmasından dolayı hakemi şikayet etmişti.
Orta hakem Tasko Taskov ise Ludogoretsli savunma oyuncusunun ceza sahasındaki elle oynamasını 'çarpma' olarak nitelendirdiğini ve dünyada hiçbir yerde bu durumda santra gösterilmeyeceğini söyledi. Atılan gol ise ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayılmış, yorumcular bu pozisyonda karar vermenin çok zor olduğunu belirtmişti.
CİHAN