İyi Bir Eş Olmadan, İyi Bir Anne- Baba Olunabilir mi?

Lüleburgaz Fatih Koleji tarafından düzenlenen 'İyi Bir Eş Olmadan, İyi Bir Anne-Baba Olunabilir mi?' konulu "Kaliteli Aile ve Evlilik Hayatı"semineri , eğitimci- pedegog İlyas TÜRKMEN tarafından Lüleburgaz Fatih Koleji semineri salonunda gerçekleştirildi.

Lüleburgaz Fatih Koleji tarafından düzenlenen ‘İyi Bir Eş Olmadan, İyi Bir Anne-Baba Olunabilir mi?’ konulu ”Kaliteli Aile ve Evlilik Hayatı”semineri , eğitimci- pedegog İlyas TÜRKMEN tarafından Lüleburgaz Fatih Koleji semineri salonunda gerçekleştirildi.

Velilerin yoğun ilgi gösterdiği programda İlyas TÜRKMEN, evlilikte amaç ve ailenin önemi, aile içi iletişim, evlilik hayatında yaşanan sorunlar ve çözümü üzerine önemli bilgileri paylaşırken, veliler kendi hayatlarından örneklerle seminere katkıda bulundu. Herkesin bildiği, ancak pratiğe geçirmekte zorluk yaşanılan doğruların, evlilik hayatında ne kadar önemli olduğu bir kere daha anlaşılmış oldu.

Seminer sonunda Lüleburgaz Fatih Koleji müdürü Salim KAPLAN tarafından eğitimci İlyas TÜRKMEN ‘e okul adına plaket takdim etti. Katılımcılara program sonunda yapılan eğitimin sertifikaları da verildi.

Ayrıca, Lüleburgaz Fatih Koleji Eğitimci İlyas TÜRKMEN Bey’e ve katılımlarından dolayı velilere teşekkür etti.