İhsanoğlu, İskenderun'daki bombalı saldırıyı kınadı
İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT)Genel Sekreteri Ekmeleddin İhsanoğlu, dün akşam saatlerinde İskenderun'da düzenlenen terör eylemini kınadı.İhsanoğlu, İİT'nin her türlü terör eylemine karşı ilkeli duruşunu bir kere daha yineleyerek saldırının alçakça gerçekleştirilmiş bir suç eylemi olduğunu ifade etti.İhsanoğlu, faillerin tespit edilerek adalete tes
İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT)Genel Sekreteri Ekmeleddin İhsanoğlu, dün akşam saatlerinde İskenderun'da düzenlenen terör eylemini kınadı.
İhsanoğlu, İİT'nin her türlü terör eylemine karşı ilkeli duruşunu bir kere daha yineleyerek saldırının alçakça gerçekleştirilmiş bir suç eylemi olduğunu ifade etti.
İhsanoğlu, faillerin tespit edilerek adalete teslim etmek amacıyla gerekli tüm tedbirlerin alınması yönünde çağrıda bulundu.
İİT Genel Sekreteri İhsanoğlu, yaralı vatandaşlar için acil şifa dileklerini yüce Allah'tan niyaz ettiğini belirtti.
CİHAN