Haşimi: Hakkımda alınan idam kararıyla ilgili açıklama yapacağım
Irak'ta, hakkında idam kararı verilen Irak Sünni Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık El Haşimi, çeşitli temaslarda bulunmak üzere İstanbul'dan Ankara'ya geldi. Dışişleri Bakanlığı konutuna geçen Haşimi, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile görüştü. Çıkışta kısa bir açıklama yapan Haşimi, "Şu an bir açıklama yapmayacağım. Dışişleri Bakanı ile çeşitli kon
Irak'ta, hakkında idam kararı verilen Irak Sünni Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık El Haşimi, çeşitli temaslarda bulunmak üzere İstanbul'dan Ankara'ya geldi. Dışişleri Bakanlığı konutuna geçen Haşimi, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile görüştü.
Çıkışta kısa bir açıklama yapan Haşimi, "Şu an bir açıklama yapmayacağım. Dışişleri Bakanı ile çeşitli konuları görüştük. Tabii ki içinde benimle ilgili alınan mahkeme kararı konusu da vardı. Konu ile ilgili açıklamayı bütün basın mensuplarının bulunacağı bir basın toplantısında birkaç saat içinde yapacağım. Sabırlı olun." dedi.
Tarık El Haşimi görüşmenin ardından Dışişleri Bakanlığı konutundan ayrıldı. CİHAN