Bitlis'te 'STK ve Kamu Diyalogu' eğitim seminerleri düzenlenecek
Bitlis Valiliği, İl Dernekler Müdürlüğü tarafından 26-27 Aralık tarihleri arasında Bitlis'te "Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ve Kamu Diyalogu" eğitim seminerleri düzenlenecek. İl Dernekler Müdürü Hasan Tekin, seminerlerin 26-27 Aralık tarihleri ve 10.00-16.00 saatleri arasında Bitlis Kültür Merkezi'nde yapılacağını söyledi. İ
Bitlis Valiliği, İl Dernekler Müdürlüğü tarafından 26-27 Aralık tarihleri arasında Bitlis'te "Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ve Kamu Diyalogu" eğitim seminerleri düzenlenecek.
İl Dernekler Müdürü Hasan Tekin, seminerlerin 26-27 Aralık tarihleri ve 10.00-16.00 saatleri arasında Bitlis Kültür Merkezi'nde yapılacağını söyledi. İl merkezi ve bağlı ilçelerde faaliyet gösteren tüm dernek yöneticilerinin bu seminere katılımlarını beklediklerini ifade eden Tekin, "Seminerde "5253 sayılı Dernekler Kanunu ve Dernekler Yönetmeliği", "4721 sayılı Türk Medeni Kanunu", "2860 sayılı Yardım Toplama Kanunu" hükümleri doğrultusunda bilgilerin pekiştirilmesi ve uygulamadaki eksikliklerin giderilmesi ile İçişleri Bakanlığı'nca Derneklere hibe ve yardım yapılması konularını kapsayan "STK- Kamu Diyalogu" eğitim seminerleri düzenlenecektir. Seminerde yine derneklerde projeler, derneklerde proje uygulamaları, dernekler mevzuatı ve dernekler mevzuatı ve uygulamadaki sorunlar üzerinde durulacaktır." dedi.
CİHAN