Gamze'nin evinde bayram havası!
Gamze Bulut 'un Emek Mahallesi'ndeki baba ocağında bayram havası yaşandı. Baba Hasan Bulut, yakınları ve komşuları Bulut'un yarışmasını televizyondan izledi. Anne Hatice Bulut ise kalbinin dayanamayacağı gerekçesiyle kızının yarışını izlemeyerek başka bir odaya geçti.
Gamze Bulut 'un Emek Mahallesi'ndeki baba ocağında bayram havası yaşandı. Baba Hasan Bulut, yakınları ve komşuları Bulut'un yarışmasını televizyondan izledi. Anne Hatice Bulut ise kalbinin dayanamayacağı gerekçesiyle kızının yarışını izlemeyerek başka bir odaya geçti. Gamze kulvarda yarışırken, ailesi, yakınları ve sevenleri onu televizyon başında dua, tezahürat ve alkışlarla destekledi. Gamze'nin ikinci olmasıyla birlikte baba ocağında sevinç çığlıkları yükseldi. Yarışma sonunda ailesi, yakınları birbirine sarılarak Gamze'nin başarısını kutladı.
Kızını vize alamadığı için Londra yerine televizyon başında destekleyen Baba Hasan Bulut, kızının bu başarısında emeği geçen herkese teşekkür etti.
Kızının yarışmaya gitmeden önce kendilerine doğum günü hediyesi olarak
madalya getireceği sözünü verdiğini anlatan Baba Bulut, "Kızım bize,
(Siz hiç merak etmeyin. Ben size doğum günü hediyesi olarak madalya
getireceğim) dedi. Kızım sözünü tuttu. Biz zaten kızımızın bir madalya
getireceğini inanıyorduk. O da bunu başardı ve verdiği sözünü de yerine
getirdi. Çok mutluyuz. Bu tarif edilemez." diye konuştu.
Kızının yarışma anını kalbinin dayanamayacağı gerekçesiyle izlemeyen ve
yarışma sonrasında açıklama yapan Anne Hatice Bulut ise "Yarışmalar
sürecinde hep kızımın yarışlarına odaklandım. Psikolojim bozuldu. Yarış
bitesiye kadar, televizyonda yarışma izlemedim. Kızımın başarısında
emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı.