?Hoscakal diyemeden sana?
Sitemizin kose yazarlarindan Gazeteci-Yazar Nur Sumeyra?nin ilk kitabi ?Hoscakal Diyemeden Sana? pazartesi gunu piyasada. ?Roman? dalinda kaleme aldigi eseriyle ilgili kendisiyle bir roportaj yaptik
Sitemizin kose yazarlarindan Gazeteci-Yazar Nur Sumeyra?nin ilk kitabi ?Hoscakal Diyemeden Sana? pazartesi gunu piyasada. ?Roman? dalinda kaleme aldigi eseriyle ilgili kendisiyle bir roportaj yaptik. Uzun bir calismanin urunu olan kitabinin ayrintilari uzerine konustuk. Keyifle okuyacaginizi umdugumuz ilginc bir soylesi cikti ortaya. Sayin Nur Sumeyra?ya sorularimiza verdigi icten cevaplar icin tesekkur ediyoruz.
D.T: Bize once kendinizden biraz bahseder misiniz?
N.S: Yillarca bir gazetede calistim. Muhabirlikten, gorsel yonetmenligine hemen her dalinda gorev yaptim. Gazeteden cesitli sebeplerle ayrilmaya karar verdigimde Yazi Isleri Mudurlugu gorevini surdurmekteydim. Bu sirada gazetede oldugum sure icinde araliksiz ve sonradan cesitli araliklarla kose yazarligi yaptim. Gazeteden once, cok severek surdurdugum baska bir isim daha vardi. Radyo programciligi. Gazeteyle paralel bu gorevimi de ifa ettim. Yani bunun bir onemi olacaksa meslek haneme radyo programciligini da eklemek isterim. Ki tum bu sure zarfinda uzun yillardir ayriyeten Avustralya Melbourn?de yayin yapmakta olan bir Turk Radyosunun Turkiye temsilciligini ve haber spikerligini de yapiyorum.